Ételfotók
Receptek: BBC GoodFood magazin , Asztaltánc.hu , TV Paprika Magazin
Nagyításhoz klikk a képre!

TV Paprika Magazin fotók – galéria






Liptai Claudia






Béres Alexandra


Szatmári Ferenc




Karafiáth Orsolya



Kiss Mariann




Chilis karalábéleves ázsiai tésztával, friss petrezselyemmel. Helyszín: Borbíróság.
www.goodfoodmagazin.hu

Tarhonya tabouleh bárányfasítrral. Helyszín: Borbíróság

Parajfőzelék majorannás-kecskesajtos csigákkal. Helyszín: Borbíróság
www.goodfoodmagazin.hu

prosciutto

Laska-kanalacskák Grecsó Krisztiántól.

Rakott laska csirkejavával.
www.goodfoodmagazin.hu

sonkafélék

Túróval tültött kalács a Kemencepéktől
www.goodfoodmagazin.hu

Fehérboros-medvehagymás kalács a Kemencepéktől.

Sóban sült csirkecombok Rácz Zsuzsától
www.goodfoodmagazin.hu

Medvehagyma-pestós pisztrángkrém lesz belőle.

Kecskesajtos csiga készül.
www.goodfoodmagazin.hu

Túrókalács a Kemencepéktől.

Zellerkrémleves

Medvehagyma-pestós pisztrángkrém
www.goodfoodmagazin.hu

Lecsós és hagymás tortácskák.

Vékonyra szelt sonka.
www.goodfoodmagazin.hu

Gyümölcsös kacsasült.
.
Vacherin Mont D’or
A Vacherin Mont D’or ünnepi különlegesség a svájci-francia határvidékről. Nyersen is remek, friss kenyérrel, de – ha már szereztünk egyet valahonnan – inkább várjunk meg egy nyugodt estét és jól “süssük” meg! Lesz belőle fondue.
Ha a fenyőfa doboz fedelét levettük, a sajt kérgét vágjuk be éles késsel keresztben, hogy szépen felnyíljon, mikor a sajt rotyogni kezd. Esetleg itt-ott nyomjunk bele fokhagymagerezdet. A dobozt tekerjük körbe alufóliával, tegyük kerek hőálló tálba, majd az egészet 200ºC-os sütőbe kb. 20 percre.
Akkor van kész, ha a közepe bugyogni kezd.
Ha kivettük, dobozzal együtt egy tál közepére rakjuk, körítsük héjában főtt apró burgonyával, savanyú uborkával, piritós kenyérrel, esetleg finom sonkafélékkel.
.

Vacherin Mont D’or

Vacherin Mont D’or

Vacherin Mont-D’or
…
..
.

Egy “tomme” Nicolas Pellaud sajtkészítő mestertől, a svájci Nendazból.
.
.
.

tejjel lefújt húsos-piros töpörtyű
készíts finom töpörtyűt

amerikai Philly-burger
- burger recept -

húspástétom házilag

Kávészemek 1.

Hideg burgonyakrém leves lime-mal
e leves receptje

Kávé1

coffe

Koktélparadicsom- lé és konfit

Fahéjas meggyleves
csinálj magadnak meggylevest!

Koktélparadicsom- lé és konfit

Csirkemellfilé rókagombás mártással
olvasd el a rókagombás csirkemellfilé receptjét

Fahéjas meggyleves
csinálj magadnak meggylevest!
kovászosuborka-leves kaukázusi kefirrel

Balatoni Halászlé

Fogas garnélás mártásban

Fogas garnélás mártásban

A zöld bogyó kincse – tapenade

A zöld bogyó kincse – tapenade

.

.

.

Egresleves

Battenberg – piskóta

Hideg póréhagymakrémleves

.

Hideg póréhagymakrémleves
a rakott kalács receptje

Mandulás pisztrángfilé

rakott kalács rumos aszaltszilvával

.

.

.

.

.

pálesz
a báránytokányról bővebben

Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor

prosciutto sárgadinnye olivabogyó

prosciutto sárgadinnye olivabogyó

sali

orange

Marcipángolyók csokoládé mázban

Cointreau

cointreau – kísérő batyu

Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor

.

Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor

Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor

.

Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor

.

Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor

.

Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor

.

Tanyasi gyöngytyúkleves

.

.

prosciutto sárgadinnye olivabogyó

.
Az ételeket készítették: MartonLevente , Magos Zoltán , Szatmári Katalin , Gundel étterem , Parfait Restaurant . no meg én.
Share on Facebook