Ételfotók
Receptek: BBC GoodFood magazin , Asztaltánc.hu , TV Paprika Magazin
Nagyításhoz klikk a képre!
TV Paprika Magazin fotók – galéria
Liptai Claudia
Béres Alexandra
Szatmári Ferenc
Karafiáth Orsolya
Kiss Mariann
Chilis karalábéleves ázsiai tésztával, friss petrezselyemmel. Helyszín: Borbíróság.
www.goodfoodmagazin.hu
Tarhonya tabouleh bárányfasítrral. Helyszín: Borbíróság
Parajfőzelék majorannás-kecskesajtos csigákkal. Helyszín: Borbíróság
www.goodfoodmagazin.hu
prosciutto
Laska-kanalacskák Grecsó Krisztiántól.
Rakott laska csirkejavával.
www.goodfoodmagazin.hu
sonkafélék
Túróval tültött kalács a Kemencepéktől
www.goodfoodmagazin.hu
Fehérboros-medvehagymás kalács a Kemencepéktől.
Sóban sült csirkecombok Rácz Zsuzsától
www.goodfoodmagazin.hu
Medvehagyma-pestós pisztrángkrém lesz belőle.
Kecskesajtos csiga készül.
www.goodfoodmagazin.hu
Túrókalács a Kemencepéktől.
Zellerkrémleves
Medvehagyma-pestós pisztrángkrém
www.goodfoodmagazin.hu
Lecsós és hagymás tortácskák.
Vékonyra szelt sonka.
www.goodfoodmagazin.hu
Gyümölcsös kacsasült.
.
Vacherin Mont D’or
A Vacherin Mont D’or ünnepi különlegesség a svájci-francia határvidékről. Nyersen is remek, friss kenyérrel, de – ha már szereztünk egyet valahonnan – inkább várjunk meg egy nyugodt estét és jól “süssük” meg! Lesz belőle fondue.
Ha a fenyőfa doboz fedelét levettük, a sajt kérgét vágjuk be éles késsel keresztben, hogy szépen felnyíljon, mikor a sajt rotyogni kezd. Esetleg itt-ott nyomjunk bele fokhagymagerezdet. A dobozt tekerjük körbe alufóliával, tegyük kerek hőálló tálba, majd az egészet 200ºC-os sütőbe kb. 20 percre.
Akkor van kész, ha a közepe bugyogni kezd.
Ha kivettük, dobozzal együtt egy tál közepére rakjuk, körítsük héjában főtt apró burgonyával, savanyú uborkával, piritós kenyérrel, esetleg finom sonkafélékkel.
.
Vacherin Mont D’or
Vacherin Mont D’or
Vacherin Mont-D’or
…
..
.
Egy “tomme” Nicolas Pellaud sajtkészítő mestertől, a svájci Nendazból.
.
.
.
tejjel lefújt húsos-piros töpörtyű
készíts finom töpörtyűt
amerikai Philly-burger
- burger recept -
húspástétom házilag
Kávészemek 1.
Hideg burgonyakrém leves lime-mal
e leves receptje
Kávé1
coffe
Koktélparadicsom- lé és konfit
Fahéjas meggyleves
csinálj magadnak meggylevest!
Koktélparadicsom- lé és konfit
Csirkemellfilé rókagombás mártással
olvasd el a rókagombás csirkemellfilé receptjét
Fahéjas meggyleves
csinálj magadnak meggylevest!
kovászosuborka-leves kaukázusi kefirrel
Balatoni Halászlé
Fogas garnélás mártásban
Fogas garnélás mártásban
A zöld bogyó kincse – tapenade
A zöld bogyó kincse – tapenade
.
.
.
Egresleves
Battenberg – piskóta
Hideg póréhagymakrémleves
.
Hideg póréhagymakrémleves
a rakott kalács receptje
Mandulás pisztrángfilé
rakott kalács rumos aszaltszilvával
.
.
.
.
.
pálesz
a báránytokányról bővebben
Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor
prosciutto sárgadinnye olivabogyó
prosciutto sárgadinnye olivabogyó
sali
orange
Marcipángolyók csokoládé mázban
Cointreau
cointreau – kísérő batyu
Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor
.
Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor
Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor
.
Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor
.
Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor
.
Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor
.
Tanyasi gyöngytyúkleves
.
.
prosciutto sárgadinnye olivabogyó
.
Az ételeket készítették: MartonLevente , Magos Zoltán , Szatmári Katalin , Gundel étterem , Parfait Restaurant . no meg én.
Share on Facebook