Katona László fotográfus

Ételfotók


vissza a főoldalra

 

Az ételeket készítették: BBC GoodFood magazin,    Szatmári Ferenc,  Grecsó Krisztián,  Egervári Erika – Kemencepék.hu,   Rácz Zsuzsa,   Gódor András – sonka.hu,  Bächer Iván   Marton Levente – www.asztaltanc.hu,   Magos Zoltán,  Liptai Claudia, Kiss Mariann,                     Béres Alexandra,  Szatmári Katalin, Papp Katalin, Gundel étterem,   Parfait Restaurant.   meg én.

Receptek:    BBC GoodFood magazin   , Asztaltánc.hu     ,   TV Paprika Magazin                                                    

Nagyításhoz klikk a képre!

 

_KLL5768_LR

TV Paprika Magazin fotók – galéria

 

KLL_8699__LR.__LR.-2_LR

_KLL1634_LR_LR

_KLL4363_LR_LR

_KLL6532

_KLL6465

_KLL4041_LR_LR

Liptai Claudia

_KLL4478_LR_LR

_KLL4429_LR_LR

_KLL6367_LR_LR

_KLL4439_LR_LR

_KLL4459_LR_LR

_KLL7355_LR_LR

Béres Alexandra_KLL7212_LR

_KLL7414_LR_LR

_KLL7493_LR_LR

Szatmári Ferenc
KLL_3154__LR._LR

KLL_3327__LR._LR

KLL_3264__LR._LR

KLL_3216__LR._LR

Karafiáth Orsolya_KLL7769_LRps_LR1

_KLL7640_LRps_1_LR

KLL_6381__LR.__LR._LR

KLL_8385__LR.__LR._LR

Kiss Mariann
KLL_8526__LR.__LR._LR

KLL_8657__LR.__LR._LR

KLL_8669__LR.__LR._LR

Chilis karalábéleves ázsiai tésztával, friss petrezselyemmel. Helyszín: Borbíróság.

www.goodfoodmagazin.hu

Tarhonya tabouleh bárányfasítrral.  Helyszín: Borbíróság

Parajfőzelék majorannás-kecskesajtos csigákkal.  Helyszín: Borbíróság

 

www.goodfoodmagazin.hu

 

 

 

prosciutto

 

Laska-kanalacskák Grecsó Krisztiántól.

 

Rakott laska csirkejavával.

 

www.goodfoodmagazin.hu

 

sonkafélék

 

Túróval tültött kalács a Kemencepéktől

 www.goodfoodmagazin.hu

Fehérboros-medvehagymás kalács a Kemencepéktől.

Sóban sült csirkecombok Rácz Zsuzsától

 www.goodfoodmagazin.hu

Medvehagyma-pestós pisztrángkrém lesz belőle.

 

Kecskesajtos csiga készül.

 www.goodfoodmagazin.hu

Túrókalács a Kemencepéktől.

 

Zellerkrémleves

 

Medvehagyma-pestós pisztrángkrém

 www.goodfoodmagazin.hu

Lecsós és hagymás tortácskák.

 

Vékonyra szelt sonka.

www.goodfoodmagazin.hu

Gyümölcsös kacsasült.

.

Vacherin Mont D’or

A Vacherin Mont D’or ünnepi különlegesség a svájci-francia határvidékről.  Nyersen is remek, friss kenyérrel, de – ha már szereztünk egyet valahonnan –  inkább várjunk meg egy nyugodt estét  és jól “süssük” meg! Lesz belőle fondue.

Ha a fenyőfa doboz fedelét levettük, a sajt kérgét vágjuk be éles késsel keresztben, hogy szépen felnyíljon, mikor a sajt rotyogni kezd. Esetleg itt-ott nyomjunk bele fokhagymagerezdet. A dobozt tekerjük körbe alufóliával, tegyük kerek hőálló tálba, majd az egészet 200ºC-os sütőbe kb. 20 percre.

Akkor van kész, ha a közepe bugyogni kezd.

Ha kivettük, dobozzal együtt egy tál közepére rakjuk, körítsük héjában főtt apró burgonyával, savanyú uborkával, piritós kenyérrel, esetleg finom sonkafélékkel.

.

 

Vacherin Mont D’or

 

Vacherin Mont D’or

Vacherin Mont-D’or

..

.

Egy “tomme” Nicolas Pellaud sajtkészítő mestertől, a svájci Nendazból.

.

.

.

tejjel lefújt húsos-piros töpörtyű

készíts finom töpörtyűt


amerikai Philly-burger

- burger recept -


húspástétom házilag


 

 
 

Kávészemek 1.

Hideg burgonyakrém leves lime-mal

e leves receptje

Kávé1

coffe


Koktélparadicsom- lé és konfit

 
 

Fahéjas meggyleves

csinálj magadnak meggylevest!

 

Koktélparadicsom- lé és konfit

Csirkemellfilé rókagombás mártással

olvasd el a rókagombás csirkemellfilé receptjét

 

Fahéjas meggyleves

csinálj magadnak meggylevest!

 
 
 
 
 
kovászosuborka-leves kaukázusi kefirrel
 

Balatoni Halászlé

 

Fogas garnélás mártásban

 

Fogas garnélás mártásban

A zöld bogyó kincse – tapenade

A zöld bogyó kincse – tapenade

.

.

.

Egresleves

Battenberg – piskóta

Hideg póréhagymakrémleves

.

Hideg póréhagymakrémleves

a rakott kalács receptje

Mandulás pisztrángfilé

rakott kalács rumos aszaltszilvával

.

.

a Füstölt kolbásszal párolt sertéskaraj elkészítési módja

.

.

.

pálesz

a báránytokányról bővebben

Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor

prosciutto sárgadinnye olivabogyó

prosciutto sárgadinnye olivabogyó

sali

orange

Marcipángolyók csokoládé mázban

Cointreau

cointreau – kísérő batyu

Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor

.

Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor

Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor

.

Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor

.

Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor

.

Gundel – 10. Figyelő Top 200 gála – menüsor

.

Tanyasi gyöngytyúkleves

.

.

prosciutto sárgadinnye olivabogyó

.

Az ételeket készítették: MartonLevente , Magos Zoltán , Szatmári Katalin , Gundel étterem , Parfait Restaurant . no meg én.

Comments are closed.